Floris van Loon & Martijn Stam bij Sterrenuurtje Radio4all

Geschreven door Jelle Smit

Martijn Stam en Floris van Loon dinsdag 31 mei te gast bij Annemiek's Sterrenuurtje bij Radio4all

HILLEGOM- Op dinsdag 31 mei zijn er twee gasten tijdens Annemiek's Sterrenuurtje bij Radio4all. Als voorloper op het Hillegoms Muziekfeest dat op zaterdag 25 juni weer zal plaatsvinden in de Hoftuin, zijn live in de studio te gast Martijn Stam en Floris van Loon. Martijn Stam zal net als voorgaande jaren een optreden verzorgen en Floris van Loon is uitgenodigd vanwege een actie van fans en vaste klanten van Café Puntje Puntje om zijn eigen Hillegom lied te komen zingen tijdens het Hillegoms Muziekfeest. Twee spontane gasten dus die zeker weer garant zullen staan voor een bijzondere uitzending.De uitzending kan live gevolgd worden tussen 20.00 en 21.00 uur op www.radio4all.nl.

Bron: A-C Media

 

floris van loonmartijn stam

Shownieuws

Geschreven door Jelle Smit

 • Danny De Munk & Django Wagner

  Django Wagner heeft Danny de Munk weten te strikken om een duet met hem op te nemen. Het was er volgens Berk Music tot nu toe nog nooit van gekomen, maar nu is de tijd rijp voor het gezellige nummer 'Wij met z'n twee'. Django heeft al een behoorlijke reputatie als het om duetten gaat. Zijn album 'Samen' werd in 2015 met een Edison bekroond. Django liet aan Omroep Brabant weten dat hij opgetogen is over het duet: "Het was geweldig om dit samen met Danny te doen. Dit nummer gaat over echte vriendschap en dat past goed bij ons. Danny is voor mij nu eenmaal meer dan een collega. Ik ben enorm trots op het resultaat. We hebben er met heel veel plezier aan gewerkt."

  Danny vindt het echt een topliedje. 'Dus als je het zo bekijkt is het misschien maar goed dat we zo lang gewacht hebben. Nee, onzin natuurlijk. Dit had al veel eerder moeten gebeuren. Ik ben blij dat het nu gelukt is', vertelt hij aan Omroep Brabant. Beide heren hebben allebei al een benoeming tot 'Ambassadeur van het Levenslied' op zak en dit nummer bewijst dan ook maar dat ze die titel meer dan waarmaken. 

 • Dario komt met Hazes Nummer

  Het eigen repertoire van Dario bestaat bijna helemaal uit covers. Keer op keer weet hij van bekende, maar ook minder bekende nummers een lekkere up-tempo single te maken. Zo ook bij de nieuwe single ‘Ik ben zo eenzaam zonder jou’.  Opnieuw weet Dario met een verfrissende cover te komen. Dat ‘Ik ben zo eenzaam zonder jou’ wederom een single is van André Hazes, is bewust gedaan. “De vorige single ‘Alsjeblieft laat me zeggen schat’ is super ontvangen”, aldus Dario, “dat was ook ééntje van Hazes”. 

  De tekst van ‘Ik ben zo eenzaam zonder jou’ kennen velen al. Daardoor heeft de single een hoog meezinggehalte. De single begint als een ballad, maar wordt uiteindelijke een lekkere, dansbare meezinger. Meer info: www.dario.nl

 • Toppers komen met KerstShows

  In december van dit jaar vieren de Toppers hun 12,5-jarig jubileum. Sinds het begin in 2005 gaven zij inmiddels 40 uitverkochte stadionshows met het ongekende aantal van ruim 2.500.000 bezoekers. Sensationele getallen die het ongekende succes van de succesformatie onderstrepen. ‘We zijn enorm trots en dankbaar dat ‘Het Grootste en Gezelligste Meezingfeest van het Jaar’ in de loop der jaren is uitgegroeid tot wat het nu is’. ‘Ons jubileum gaan we op 20, 21, 22, 23 en 24 december op grootse wijze vieren met de jubileumserie ‘Christmas Party of the year' in Rotterdam Ahoy!’


  Samen met jullie gaan we het echte ultieme kerstfeest vieren in een volledig omgebouwd Ahoy, voor de gelegenheid omgedoopt tot ‘Topperdam’. Droom samen met de Toppers weg naar een feeëriek en nostalgisch dorp dat zich geheel in een winterse kerstsfeer bevindt. Wanneer de Toppers met hun arrenslee een tussenstop maken in Topperdam verandert het dorpje in een bruisend ‘Sing-a-Long’ kerstspektakel dat ieders verwachtingen zal overtreffen. Door de intimiteit van Rotterdam Ahoy ervaar je het typische warme kerstgevoel.


  Tijdens dit winterse Jubileumfeest gaan we natuurlijk meezingen en swingen op de allergrootste kersthits uit heden en verleden en andere meezingknallers die passen in deze unieke sfeer! Net als in ‘A Christmas Carol’ blikken we terug op het verleden, vieren we het heden en gaan we proosten op de toekomst. Tijdens Toppers in Concert ‘Christmas Party of the Year’ vieren we het ultieme kerstfeest van verbroedering en vriendschap’. De Dresscode is ‘Christmas Red & Snowy White. Stel je vrienden, familie en collega’s maar alvast op de hoogte; het sprookjesachtige Toppers kerstfeest is in aantocht!


  Maandag 16 mei om 9.00 uur start de landelijke kaartverkoop via www.ticketpoint.nl en 0900-0088 (0.45c/pm). Met een aaneenschakeling van de allergrootste nationale en internationale kerst meezingers gaan Gerard Joling, Jeroen van der Boom, René Froger en diverse Guest Stars zorgen voor het grootst denkbare ‘Over de Top’ kerstfeest!

Sterrenuurtje 19-4-2016

Geschreven door Jelle Smit

Dinsdag 19-4-2016 is het weer zo ver, 

Het tweede sterrenuurtje van Annemiek Cornelissen komt er weer aan.
Aanstaande dinsdag zal te gast zijn: Franky Stardust. Annemiek Zal hem weer een uur lang interviewen.

Franky Stardust zal aanwezig zijn van 20.00 uur tot 21.00 uur

Mochten jullie vragen hebben aan Franky Stardust, stuur ze dan vooral op via de Verzoekbox.

Altijd gezellig met Franky Stardust en hij zorgt bij iedere feestelijke gelegenheid voor een extra hoogtepunt.
Door zijn exclusieve veelzijdigheid en creativiteit weet hij zijn public elke keer weer op bijzondere wijze te bespelen, 
te raken en ze mee te nemen in zijn hoge positieve energie.
De nummers die hij zingt komen uit zijn ernorme bestand van nederlandstalig, Foute disco en apres ski repertoire

Bron: http://www.frankystardust.nl/bio.html


sterrenuurtje franky stardust

Nieuwe Site dingetjes

Geschreven door Jelle Smit

Beste Luisteraars, 

Zoals u misschien wel heeft gezien op de website hebben we een paar aanpassingen gedaan aan de website,

- Programma aanpassing
- Dj's van Radio4all aanpassing
- Uitbreiding van Programma's

Er zijn steeds meer dingen die je kan volgen mij Radio4all.

Mochten jullie ideeen hebben stuur ze dan vooral op naar ons e-mail adres:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Jamie Van Boxtel Bij Radio4all

Geschreven door Jelle Smit

28-3-2016 Was Jamie Van Boxtel in de studio bij DJ Arno tijdens Fantasy Showtime!.
Jamie kwam langs voor een intervieuw en om zijn nieuwe singeltje te promoten namelijk "Dit liedje"

Jamie Van Boxtel is 11 jaar en komt uit Vlijmen. Naast voetballen en vissen is zingen zijn grote passie.
Jamie zegt zelf: "Ik ben altijd Druk in de weer" Zingen vind hij super leuk en heeft nu 3 singles uitgebracht en zijn te beluisteren op zijn website.
De eerste singel is geschreven en geproduceerd door Frank van Etten genaamd "Mijn lieve Oma" Een leuke singel maar hij wilde het toch serieus oppakken en begon in 2014 met zangles. Jamie zijn zanglerares is Mieke die zangles heeft gegeven aan onder andere: Frans Bauer, Bob Offenberg, ect.
Door Mieke en de steun van Jamie zijn famillie is Jamie de afgelopen tijd flink gegroeid.

Jamie zijn 2e singel heet "Hey Lieve Meid" die is zowel in Nederland als in Belgie te horen.
Hierdoor is Jamie Flink aan het groeien richting de muziek die hij leuk vind.

Jamie zijn 3e singel die dus net uitgekomen is heet dus "Dit Liedje". Voor zijn liedje gaat hij veel Radiostations af voor een leuk intervieuw.

Wij als Radio4all vonden het super leuk dat Jamie Bij Radio4all een intervieuw wilden geven, En wensen Jamie heel veel Succes met zijn aanstaande Carriere.

 Meer info op http://www.jamievanboxtel.nl

jamie
jamie1

X

Don't copy please

Wij zijn beveiligd. Niet copyright overtreden!