Oud Nieuws

**Nieuw** Radio4all Op TV Oranje Nieuws

Geschreven door Jelle Smit

De Hillegomse Noa Tegelaar heeft op maandag 1 februari in haar klas op de Savioschool een spreekbeurt gehouden over volkszanger Dirk Meeldijk. Noa kent alle liedjes van de zanger uit haar hoofd en dat is niet zo verwonderlijk, want Dirk is haar buurman en ze kent hem van kleins af aan. Regelmatig gaat ze even bij hem langs, zeker als er weer een nieuwe single uitkomt. Dirk zei meteen ja toen hem werd gevraagd om op school te komen tijdens haar spreekbeurt en bezorgde de kinderen een gezellig uurtje.

Dirk Meeldijk opende afgelopen zaterdag om 14.00 uur officieel het nieuwe Hillegomse Radiostation www.radio4all.nl, een initiatief van de Hillegommer Henk Smit en Rinus van Beelen. Beiden hebben al ruime ervaring op het gebied van internet radio maken en hebben grootste plannen met het nieuwe radiostation. Dirk Meeldijk werd bij de officiele handeling het bedienen van de computermuis, waarna de stream ging draaien geholpen door collega zanger Wim Schuren, die speciaal voor dit gebeuren met zijn pupil Jordy Weijer uit Groningen was gekomen.

Radio4all gaat dagelijks van 08.00 tot 23.00 uur draaien. Het is een radiozender die gericht is op muziek van eigen bodem, niet alleen Nederlandstalig maar ook anderstalig. Henk Smit is maar wat trots op zijn nieuwe station. Hij heeft al meerdere radiostations gehad en kent dus de klappen van de zweep heel goed. Bij Radio4all zijn maar liefst 14 dj’s werkzaam, die stuk voor stuk veel plezier hebben in muziek draaien.

Tijdens de eerste dag had Henk Smit diverse interviews, niet alleen met Wim Schuren, maar ook de Hillegommers Dirk Meeldijk en zanger Michel van Rijswijk. Met name laatstgenoemden wisten het sfeertje er zeker in te brengen. Zij waren ook samen aan het woord en doordat zij elkaar al jaren kennen, kwamen er heel wat leuke anekdotes naar voren en werd er in de studio aan de Havenstraat heel wat afgelachen. Credits: Annemiek Cornelisen.

 

Bron : TV ORANJE NIEUWS

http://www.tvoranjeshownieuws.nl/noa-houdt-spreekbeurt-over-dirk-meeldijk.html

Categorie:
X

Don't copy please

Wij zijn beveiligd. Niet copyright overtreden!